آیا میدانید با استفاده از انواع کف پوش ساختمان میتوانید زیبایی بصری منزل خود را چند برابر کنید؟ کف پوش ها یکی از عناصر مهم در طراحی داخلی دکور ساختمانها به شمار میآیند که با متریال مختلف در طرحها و رنگهای متنوع تولید شده و پاسخگوی هر نوع سلیقهای هستند.
با توجه به تنوع گسترده انواع کف پوش ساختمان شما میتوانید متناسب با سبک دکوراسیون، رنگ محیط و سایر وسایل موجود در منزل خود، یک کف پوش مناسب و ایدهآل خریداری کرده و حسابی حال و هوای خانه خود را متحول کنید.
این محصولات در کنار ظاهر جذابی که دارند، دنیایی از ویژگیهای مثبت و کارایی را برای شما به ارمغان میآورند که هرکسی را برای خرید انواع کف پوش وسوسه میکند.
کف پوش چیست؟
در ابتدا باید بدانید هر چیزی که ما به کمک آن بتوانیم کف فضاهای مختلف همچون محیطهای مسکونی، اداری، تجاری و… را پوشش دهیم کف پوش گفته میشود. اما امروزه در ایران شاهد آن هستیم که کلمه کفپوش به انواع کفپوش پی وی سی اطلاق میشود؛ اما در حالت کلی کف پوش با استفاده از متریال مختلفی تولید شده و تنوع بسیار بالایی دارد.
جدا از مبحث زیبایی، استفاده از انواع کف پوش خانه باعث افزایش دوام کف ساختمان شده و همچنین از سلامت محیط موردنظر محافظت میکند. شما میتوانید با توجه به اصول زیبایی شناسی و رنگ شناسی در دکوراسیون منزل یا محل کار خود از انواع کفپوشها استفاده کنید و این موضوع به سلیقه و ویژگیهای کفپوش بستگی دارد.
مشاهده لیست قیمت : خرید کفپوش
معرفی انواع کف پوش ساختمان و خانه
خوشبختانه امروزه انواع کف پوش ها در جنس، طرح و رنگهای مختلف در بازار موجود بوده و دست شما حسابی در انتخاب باز است. در ابتدا باید بدانید انواع کف پوش ساختمان از نظر روش اجرا به دو دسته اجرای تر و اجرای خشک تقسیم میشوند.
کفپوشهای تر شامل مدلهای متنوع سنگ، سرامیک و… هستند که با استفاده از ملات، ماسه و سیمان اجرا میشوند. این کفپوشها از دوام و کارایی بسیار بالایی برخوردار بوده و در برابر ضربه، فشار، مواد شوینده و غیره مقاومت بالایی دارند.
اما ما در ادامه مطلب به معرفی کامل انواع کف پوش خانه (از نوع خشک) که امروزه در ایران بسیار رایج و پرطرفدار هستند خواهیم پرداخت تا یک انتخاب مطمئن و لذت بخش داشته باشید.
انواع کفپوش پی وی سی
انواع کفپوش PVC کفپوشهایی هستند که از مواد بازیافتی تولید شده و به دو صورت پشت سفید و پشت سیاه در ایران رایج هستند. این دو مدل هیچ تفاوت خاصی با یکدیگر نداشته و کاملاً از یک جنس هستند. انواع کفپوش پلاستیکی منزل به دو دسته تایلی و رولی تقسیم بندی میشوند.
انواع کف پوش PVC رولی به صورت طاقهای (مانند پارچه یا سفره) بوده و در عرضهای مختلف اجرا میشوند. این کفپوشها روی کف ساختمان چسبانده شده و محل اتصال میان دو طاقه اصطلاحاً اورلپ (overlap) گفته میشود.
سپس این قسمت باید با استفاده از دستگاه خاصی به یکدیگر متصل شده و هیچ گونه درز و سوراخی وجود نداشته باشد که منجر به نفوذ رطوبت شود. درمورد ساختار انواع کفپوش پلاستیکی یا پی وی سی تایلی نیز باید بدانید از بدنه، لایه طرح که لایه رویی و چاپ شده است و پوشش حفاظتی که از سطح کف پوش محافظت میکند تشکیل میشوند.
کفپوشهای پی وی سی تایلی در قطعات مختلف و طرحهای متنوع تولید شده و سایز و قطعه تایلها و طرح و تونالیته رنگی آنها به انواع مختلفی تقسیم میشوند. انواع کفپوش پلاستیکی منزل از نوع تایلی را میتوانید در طرحهای چوبی از رنگهای روشن تا تیره، طرح ماربل، طرحهای رنگی یکدست و فانتزی، طرحهای بتونی و… خریداری کنید.
مزایای کفپوش پی وی سی
- مقاومت بالا در برابر رطوبت، ضربه و فشار
- ضد آب و قابل شستشو
- عایق صوتی و حرارتی
- قابل استفاده در محیطهای مختلف مانند سرویس بهداشتی، تراس و فضاهای مرطوب
- مناسب برای استفاده در پلههای ساختمان
- قیمت مناسب
- نصب سریع و آسان
- ماندگاری و دوام بالا
معایب کفپوش پی وی سی
- عدم ایجاد حس متریال طبیعی
مشاهده لیست قیمت : خرید کفپوش پی وی سی PVC
انواع کفپوش چوبی
از دیگر انواع کف پوش موجود در بازار باید به کفپوشهای چوبی اشاره کنیم که از بهترین متریال مورد استفاده در کف ساختمان هستند و حس مثبت طبیعت را در فضای خانه شما جاری میکنند.
کفپوشهای چوبی در عین زیبایی و تأثیر بسزایی که در محیط دارند، از مقاومت و ماندگاری بالایی برخوردار بوده و اگر به شیوه صحیح از آنها مراقبت کنید (جلوگیری از نفوذ رطوبت) برخلاف باور عموم، عمری بیشتر از ۱۰۰ سال خواهند داشت.
جالب است بدانید زمانی که پوشش رویی این محصولات نو بودن و تازگی خود را از دست میدهد، میتوان با استفاده از دستگاه ساب آن بخشها و حتی در صورت فرسودگی چوب، لایه نازکی از آن را نیز ساب داد. در این صورت لایه جدید چوب که تازه و دست نخورده بوده و همان زیبایی روز اول را دارد خود را نشان میدهد.
نکته مهم بعدی این است که کفپوشهای چوبی به دو نوع مختلف دسته بندی میشوند که شامل کفپوش چوبی سالید (یک قطعه) و کفپوش چوبی مهندسی شده است.
انواع کف پوش چوبی مهندسی شده از قرارگیری لایههای چوبی روی هم ساخته میشوند. لایههای زیرین شامل چوبهای کم دوام مانند چوب کاج بوده و لایه رویی متشکل از چوبهایی است که مقاومت بالایی دارند؛ مانند چوب بلوط، چوب راش و چوب گردو. قیمت این کفپوشهای چوبی نسبت به کفپوشهای سالید کمتر است.
دلیل این موضوع استفاده از چوبهای ارزان قیمت در بخش عمدهای از این کفپوشها است. کفپوشهای چوبی مهندسی شده ظاهری شبیه به لمینت داشته و از قطعات بزرگی برخوردار هستند. برای مثال ابعاد این کفپوشها ۲۰* ۱۲۰ یا ۱۵*۹۰ سانتی متر است.
این محصولات به دو صورت تر و خشک قابل اجرا هستند؛ اما درمورد کفپوشهای چوبی سالید باید بدانید تنها میتوانید آنها را به صورت تر و با استفاده از چسب به کف ساختمان بچسبانید و امکان اجرای خشک را ندارند. بعد از اجرا این کفپوشها ساب زده شده و روی آنها لاک می زنند.
مزایای کفپوش چوبی
- تنوع بالای سایز، رنگ و قطعات
- برخورداری از طرحهای طبیعی زیبا
- قابلیت ساب و لاک
- بسیار نفیس و باارزش
- عایق صوتی
- صرفه جویی در انرژی به علت عایق بودن چوب
- حس گرما و راحتی چوب
- امکان سفارشی سازی
- هماهنگی با تمامی سبکهای دکوراسیون
- عدم وجود محدودیت برای ترکیب رنگها و سایر جزئیات با چوب
معایب کفپوش چوبی
- قیمت بالای متریال چوب
- زمانبر بودن مراحل نصب
- لزوم اجرا توسط استادکار (به علت سختی و حساسیت مراحل نصب)
- آسیب پذیری بالای چوب در برابر به رطوبت
- نگهداری و نظافت سخت
- انتقال سریع آتش
- عدم مقاومت در برابر خط و خش (مانند کشیده شدن پنجه حیوانات خانگی)
انواع کفپوش سنگی
در این بخش از بررسی انواع کف پوش ساختمان نوبت به کفپوشهای سنگی میرسد که میتوانید هم در فضاهای باز و هم بسته از این کفپوشهای زیبا و باکیفیت استفاده کنید. این کفپوشها از سنگهای مصنوعی و طبیعی ساخته شده و از تنوع بالایی برخوردار هستند.
از انواع کف پوش سنگی باید به کفپوش سنگی مرمریت، گرانیت، مرمر، تراورتن و… اشاره کنیم که از ظاهر بسیار زیبا و درخشانی برخوردار بوده و در محیطهای مختلف مسکونی، اداری و تجاری به کار میروند.
مزایای کفپوش سنگی
- دوام و ماندگاری بالا
- مقاومت بسیار بالا در برابر رطوبت، حرارت، ضربه و خط و خش
- امکان جلاپذیری و کفسابی
- نظافت و نگهداری راحت
- سازگار با دکوراسیون داخلی
معایب کفپوش سنگی
- سخت و زمانبر بودن اجرا
- انتقال سرمای کف
- وزن سنگین
- قیمت بالا
- لغزندگی
انواع کفپوش موزاییک
موزاییک از انواع کف پوش دست ساز است که با استفاده از بتن و قطعات ریز سنگ ساخته میشود. نحوه ساخت کفپوشهای موزاییکی به این صورت است که بتن و قطعات سنگی ریز را داخل قالب ریخته و بعد از گذشت مراحلی همچون ساب زدن آماده استفاده میشوند.
انواع کف پوش موزاییک در زمانهای گذشته برای پوشش کف فضاهای داخلی که دارای رطوبت و آبریزی بودند (مانند آشپزخانه، سرویس بهداشتی و…) مورد استفاده قرار میگرفتند؛ اما امروزه بیشتر برای فضاهای خارجی استفاده میشوند. اجرای کفپوشهای موزاییکی با استفاده از ملات انجام میشود.
مزایای کفپوش موزاییک
- دوام و عمر نسبتاً بالا
- استحکام و مقاومت زیاد
- قیمت مناسب نسبت به سنگ و سرامیک برای فضاهای خارجی
- لغزنده نبودن
- قابل استفاده به عنوان انواع کفپوش پارکینگ
معایب کفپوش موزاییک
- انتقال سرمای کف
- ظاهر نه چندان زیبا
- کم طرفدار بودن
- تنوع رنگی محدود
انواع کفپوش سرامیکی
اگر قصد خرید انواع کفپوش منزل را دارید، لازم است در این بخش شما را با کفپوشهای سرامیکی آشنا کنیم. این پوششها از گذشته تابهحال بسیار مطلوب و پرطرفدار بوده و با توجه صنعت روبهرشد تولید آن، از تنوع بالایی برخوردار هستند.
انواع کف پوش سرامیکی توانستهاند همگام با جدیدترین مد روز، زیبایی و کارایی خود را ارتقا داده و پاسخگوی سلایق مختلف باشند. به بدنه این کفپوشها در اصطلاح بیسکویت سرامیک گفته میشود که با استفاده از نوع خاصی از خاک تولید میشود و بعد از چند مرحله لعاب زدن و چاپ طرح موردنظر، محصول آماده استفاده میشود.
مزایای کفپوش سرامیکی
- کیفیت قابل توجه
- مقاومت بالا در برابر رطوبت، آتش، ضربه و…
- اندازه و ابعاد مختلف
- تنوع بالای رنگ و طرح
- قیمت مناسب
- دوام بالا
- قابل استفاده در فضاهای مختلف
- مناسب برای استفاده در آشپزخانه، تراس، بالکن، حمام و سرویس بهداشتی
- نظافت و شستشوی آسان
- کاربریهای متنوع
معایب کفپوش سرامیکی
- اتلاف انرژی
- لیز بودن
- زمانبر بودن اجرا
انواع کفپوش بامبو
کفپوشهای بامبو مشابه انواع کف پوش چوبی بوده و از جنس چوب بامبو و الیاف گیاهی هستند. به علت خاصیت رنگ پذیری کفپوشهای چوبی شما میتوانید بعد از نصب، آنها را مطابق سلیقه خود رنگ آمیزی کنید. لازم است بدانید کفپوشهای بامبو از زیبایی فریبنده و جذابی برخوردار بوده و برای استفاده در کف ساختمان بسیار ایدهآل هستند.
مزایای کفپوش بامبو
- طیف رنگی متنوع
- عمر طولانی
- دوستدار محیط زیست
- قابل تعمیر و ترمیم
- تجدید پذیر
- القای حس گرما و راحتی چوب
- هماهنگی با تمامی سبکهای دکوراسیون
- نظافت سریع و آسان
معایب کفپوش بامبو
- آسیب پذیری چوب در برابر رطوبت
- قیمت بالا
- طولانی بودن زمان اجرا
انواع کفپوش لمینت
کفپوشهای لمینت یا پارکتها از دیگر انواع کف پوش ساختمان به شمار میآیند که ظاهری شبیه به چوب داشته و حس محصولات چوبی را به مصرف کننده القا میکنند؛ اما در اصل از جنس چوب ساخته نمیشوند. انواع کف پوش لمینت از دو بخش تشکیل میشوند که شامل مغزی HDF و بخش کاغذی و چاپ کفپوش است.
کیفیت این مغزی در تعیین کیفیت کفپوشهای لمینت بسیار تأثیرگذار است. پارکتها از انواع سایز، طرح و رنگهای متنوع برخوردار بوده و از رنگهای چوبی گرفته تا طرحهای بتونی و… در آنها دیده میشود. شما میتوانید برای کف پوش سالن پذیرایی، اتاقخواب و هر فضای دیگری روی این محصول حساب باز کنید.
این کفپوشهای مدرن و زیبا در تمامی سطوح سرامیکی، بتونی و سیمانی قابل اجرا و نصب هستند؛ اما توصیه میشود از آنها برای مکانهای مرطوب استفاده نکنید. قطعات انواع کف پوش لمینت مانند قطعات پازل در یکدیگر قفل میشوند.
مزایای کفپوش لمینت
- اجرای راحت و سریع (به صورت خشک)
- عایق صوتی
- عمر و ماندگاری بالا
- نظافت و نگهداری آسان
- عدم انتقال سرما از کف
- مقاومت در برابر ضربه و حرارت
- عدم انتقال حس پلاستیکی
معایب کفپوش لمینت
- حساسیت بالای نصب
- صدا دادن در صورت اجرای نادرست (نیاز به استفاده از فوم سایلنت)
- آسیب پذیری در برابر رطوبت
مشاهده لیست قیمت : خرید کفپوش لمینت
انواع کفپوش اپوکسی
کفپوش اپوکسی یکی از محبوبترین انواع کف پوش ساختمانی است که از شفافیت و درخشندگی بالایی برخوردار بوده و به عنوان یک کفپوش زینتی کارایی مطلوبی دارد. رزین اپوکسی جزوی از خانواده رزینهای دو جزئی بوده که شامل پایه رزینی و هاردنر است.
این دو بخش باید به نسبتهای مشخص طبق فرمولاسیون و کاربرد آن، با یکدیگر ترکیب شده و در قدم بعدی روی سطح یا قالب موردنظر اجرا شوند.
کفپوشهای اپوکسی به عنوان نوعی از کفپوشهای مدرن در بازار شناخته میشوند که به شکل مایعی یکپارچه و با ضخامت حدود ۰.۵ الی ۵ میلی متر روی کف بتنی، سیمانی، سنگی، فلزی و موزاییکی قابل اجرا هستند. شما میتوانید این محصول بسیار زیبا و جذاب را در طرح و رنگهای مختلف خریداری کنید.
این مدل از انواع کف پوش به علت مقاومت بالا در برابر سایش و فرسایش برای استفاده در محیطهای پر رفت و آمد بسیار مناسب بوده و ترافیک بالا باعث آسیب رساندن به آنها نمیشود. همچنین کفپوش اپوکسی امکان ساب کاری و اجرای پرایمر دارد و در صورت آسیب دیدن میتوانید آن را ترمیم کنید.
مزایای کفپوش اپوکسی
- اجرا به صورت یکدست روی سطح
- مقاومت بالا در برابر سایش، ضربه و رطوبت
- کیفیت و دوام بالا در شرایط سخت محیطی
- چسبندگی بالا
- تنوع بالای طرح و رنگ
- قابل استفاده در محیطهای مختلف مانند آرایشگاه، بیمارستان، مراکز خرید، منازل مسکونی و…
- ایجاد سطحی یکپارچه
- افزایش روشنایی فضا
- نگهداری راحت
- عایق الکتریکی
- ایمن و غیر سمی بودن
- بدون درز و غیر قابل نفوذ بودن
- طول عمر بالا
- راحتی شستشو
- ضد حریق
- آنتی باکتریال
- ضخامت کم اپوکسی
معایب کفپوش اپوکسی
- قیمت بالا نسبت به دیگر انواع کف پوش
- نیاز به مجری باتجربه دلیل سختی اجرا
- مدت زمان طولانی اجرا
- هزینه بالای نصب
- عدم چسبندگی به سطوح مرطوب و روغنی
انواع کفپوش گرانولی
کفپوش گرانولی به عنوان یکی از انواع کفپوش منزل که به صورت مصنوعی ساخته میشود شناخته شده است. این کفپوشها از مواد بازیافتی تولید شده و برای ساخت آنها لاستیک خودرو آسیاب شده و سپس سیمهای داخل آن جدا میشوند.
تایلهای این کفپوشها سنگین بوده و برای برخی اماکن که پرتردد بوده و ایمنی در آنها حايز اهمیت است توصیه میشوند. زیرا انواع کف پوش گرانولی دارای سطحی نرم است و چنانچه فردی روی آن سقوط کند، دچار کمترین آسیب میشود.
به همین دلیل از این کفپوشها اغلب برای محوطه پارک، مدرسه، مهد کودک، سالنهای ورزشی و زمینهای بازی در فضاهای باز و سرپوشیده استفاده میشود. توجه داشته باشید که برای شستشوی این کفپوشها توصیه میشود به صورت روزانه گرد و خاک آنها برطرف شده و در صورت نیاز از شویندههای خانگی استفاده شود.
زیرا شویندههای صنعتی و غیر صنعتی ممکن است به انواع کف پوش گرانولی آسیب وارد کنند. علاوه بر این به هیچ عنوان از جلا دهنده نباید برای این کفپوشها استفاده شود. کفپوش گرانولی در ابعاد و طرحهای متنوع تولید میشود که شامل موارد زیر هستند:
- کفپوش گرانولی پازلی یا پشت صاف
- کفپوش گرانولی شیار دار یا شانه تخم مرغی
- کفپوش گرانولی درجاریز
- کفپوش گرانولی رولی
مزایای کفپوش گرانولی
- قیمت ارزان
- عایق صوتی
- مقاومت در برابر رطوبت
- استحکام و عمر بسیار طولانی
- مقاومت در برابر ضربه و فشار ناشی از تردد افراد و خودروها
- نصب سریع و راحت
- مقاومت در برابر تابش نور و تغییرات دمایی
- آنتی باکتریال
- عدم فرسودگی در برابر بارش برف و باران
معایب کفپوش گرانولی
- مقاومت کم در برابر حرارت
- حساسیت به برخی شویندهها
- داشتن بوی لاستیک بعد از تولید
- نظافت نسبتاً سخت
- رنگ بندی تیره شامل رنگ مشکی، سرمهای، طوسی و…
- انتشار بوی بد در اثر خیس شدن
انواع کفپوش بتنی
اگر برای خرید انواع کف پوش اقدام کرده باشید، احتمالاً با کفپوش بتنی مواجه شدهاید؛ زیرا یکی از رایجترین پوششهای کف به شمار میآید. بتن از نسبت مشخصی از آب، سیمان و دانههای سنگی ریز و درشت و مطابق با فضایی که در آن استفاده میشود از کاتالیستهایی در آن ممکن است استفاده شود.
درنهایت مایع به دست آمده در محل موردنظر ریخته شده و کف را به طور کامل پوشش میدهد. کفپوش بتنی در دو نوع بتون درجا و کفپوشهای تایلی بتونی (مورد استفاده در پیاده روها) در بازار موجود هستند. این نوع کفپوشها سطح سخت و سردی دارند و برای فضای بیرونی مناسب هستند.
استفاده از انواع کف پوش بتنی برای منازل مسکونی چندان رایج نبوده و معمولاً از این محصولات برای پوشش کف کارگاههای صنعتی، حیاط ویلا، بالکن، تراس، پیاده روهای عمومی، پارک و… استفاده میشود.
مزایای کفپوش بتنی
- اجرا به صورت یکپارچه
- استحکام بسیار بالا
- قیمت ارزان و مناسب
- سرعت اجرای بالا
- عدم نیاز به مهارت بالا برای اجرا
- دردسترسبودن
- طول عمر و دوام بسیار بالا
- مقاوم در برابر حریق
- قابل استفاده در فضاهای داخلی و خارجی مختلف
معایب کفپوش بتنی
- عدم برخورداری از تنوع طرح و رنگ
- آسیب پذیری در شرایط یخ بندان
- سخت و غیر قابل انعطاف
- انتقال سرما از کف
انواع کفپوش پلی اورتان
این نوع کفپوشها نیز مشابه کفپوشهای اپوکسی هستند؛ اما در لایههای کار شده با یکدیگر تفاوت دارند. این کفپوشها نیز مانند انواع کف پوش اپوکسی به صورت مایعی یکپارچه و یکدست روی سطوح مختلف جاری شده و آنها را پوشش میدهند.
این کفپوشها قابلیت ترمیم داشته و به علت مقاومت در برابر سایش برای فضاهای پر رفت و آمد بسیار مناسب هستند.
مزایای کفپوش پلی اورتان
- کیفیت و دوام بالا
- اجرای سریع
- براق بودن سطح کفپوش
- تنوع طرح و رنگ زیاد
- مقاومت در برابر ضربه
- طول عمر بالا
- قیمت مناسب
- شستشوی راحت
- ضد حریق
معایب کفپوش پلی اورتان
- قیمت بالا نسبت به دیگر انواع کف پوش
- نیاز به مجری باتجربه دلیل سختی اجرا
- عدم به کارگیری در منازل
انواع کفپوش سه بعدی
در این قسمت نوبت به معرفی انواع کف پوش سه بعدی میرسد. کفپوش سه بعدی نوعی از کفپوشهای اپوکسی است که در ساخت آن برچسبهای سه بعدی را بین لایههای اپوکسی قرار داده و حالت سه بعدی ایجاد میشود. به طور کلی ویژگیهای این محصول همانند کفپوشهای اپوکسی است.
انواع کف پوش سه بعدی را میتوانید در طرحهای متنوع و حیرت انگیز خریداری کنید. مناسبترین فضا برای استفاده از این نوع کفپوشها در خانه اتاق کودکان است؛ زیرا به تحریک خلاقیت کودک بسیار کمک میکند.
مزایای کفپوش سه بعدی
- قابلیت تعمیر و ترمیم
- عدم آسیب در صورت ترافیک بالا
- آنتی باکتریال
- سهولت نظافت
- مقاومت شیمیایی و حرارتی بالا
- تنوع رنگ و طرح
- غیر قابل نفوذ بودن
- طول عمر بالا
- عایق الکتریسیته
معایب کفپوش سه بعدی
- لغزنده بودن
- مدت زمان طولانی اجرا
- خش پذیری و شکننده بودن
انواع کفپوش چمن مصنوعی
از دیگر انواع کف پوش ها باید به چمن مصنوعی اشاره کنیم که ظاهری شبیه به چمن دارد؛ اما از جنس پلاستیک ساخته میشود. در زیر چمنها یک لایه شبکهای مانند قرار دارد که چمنها به آن بافته میشوند. انواع کف پوش چمن مصنوعی از تنوع بالایی برخوردار بوده و در رنگبندی مختلف، چمنهای کوتاه و بلند و حالتهای بهاره، پاییزه و… ارائه میشوند.
از این کفپوشها میتوانید در محیطهای داخلی و خارجی بدون محدودیت استفاده کنید. درواقع در فضاهایی که امکان رشد یا نگهداری از چمن طبیعی وجود ندارد، انواع کف پوش چمن مصنوعی انتخابی ایدهآل هستند.
توصیه میکنیم در فضاهای پر رفت و آمد از چمنهای موکتی که پرز کوتاه هستند استفاده کنید تا به مرور در اثر تردد زیاد، پرز چمنها له نشده و زیبایی ظاهر خود را از دست ندهند.
مزایای کفپوش چمن مصنوعی
- مقاومت در برابر رطوبت، اشعه مستقیم نور خورشید، فشار و ضربه
- شستشوی راحت
- ثبات رنگ
- عدم پوسیدگی و کپک و قارچ
- مقاوم در برابر ساییدگی
- عدم تولید مواد سمی در محیط
- قابلیت تعمیر و تعویض
- مقاوم در مقابل بارش برف و یخ زدگی
- نصب سریع و آسان
- نگهداری آسان
معایب کفپوش چمن مصنوعی
- عدم ایجاد حس چمن طبیعی و تولید اکسیژن
- داغ شدن در معرض آفتاب
مشاهده لیست قیمت : خرید کفپوش چمن مصنوعی
انواع کفپوش چوب پنبه ای
انواع کف پوش چوب پنبهای از پوست درخت بلوط تهیه شده و بعد از انجام یک سری فراوریهای شیمیایی و پخته شدن در داخل کورهها به مرحله مصرف میرسند. در داخل بافت این کفپوشها بستههای هوا تعبیه شدهاند و این محصولات عایق حرارت هستند.
توجه داشته باشید این کفپوشها آسیبی به محیط زیست نمیزنند و تنها از پوست درخت ساخته میشوند و برای تولید آنها درختان قطع نمیشوند. این کفپوشها با قرارگیری مبلمان سنگین روی آنها دچار مشکل نمیشوند و از مقاومت بالایی در برابر فشار برخوردار هستند.
با راه رفتن روی این کفپوشها احساس راحتی بیشتری خواهید داشت و از این محصولات بیشتر برای ساختمانهای تجاری، سالنهای ورزشی، باشگاهها و… استفاده میشود.
مزایای کفپوش چوب پنبه ای
- ایجاد حس طبیعی و گرمای چوب
- عدم کپک زدگی
- قابل نصب روی سطوح ناهموار
- عدم انتقال سرمای کف
- قابل نصب روی کفپوشهای قبلی
- عدم انتشار مواد سمی در محیط
- ضد حریق
معایب کفپوش چوب پنبه ای
- نگهداری سخت
- حساس به رطوبت
- تنوع رنگی محدود نسبت به دیگر انواع کف پوش
- خش پذیری آسان
- هزینه بالاتر نصب
انواع کفپوش آجری
با توجه به اینکه اقلیم کشورمان ایران عموماً کویری و گرم و خشک است و خاک محصولی بومی است، آجر را میتوان به عنوان مادهای بیرون آمده از دل تاریخ ایران که از گذشتههای دور تابهحال شاهد استفاده گسترده از آن هستیم معرفی کرد.
این محصول به عنوان افتخار معماری ایرانی علاوه بر کف در دیوارها و نمای ساختمانها توسط معماران بسیار استفاده شده و از طرفداران بیشماری برخوردار است. آجر از خاک به ویژه خاک رس تهیه شده و بعد از تهیه گل، آن را در قالبها ریخته و در کورهها در دماهای بسیار بالا میپزند.
کفپوشهای آجری در قطعات و سایزهای مختلف از مربعی شکل گرفته تا مستطیل تولید شده و در مدلهای متنوع مانند آجر نسوز، آجر نما و… دیده میشوند. در حال حاضر از کفپوشهای آجری بیشتر برای فضاهای خارجی استفاده میشود و برای محیطهای داخلی چندان مناسب نیست.
معمولاً استفاده از انواع کف پوش آجری برای فضاهای تجاری، پارکینگها، حیاط ساختمانهای اداری و مسکونی، همسطحسازی پیاده روها و اماکن عمومی پر رفت و آمد رایج است. کفپوشهای آجری با استفاده از ملات روی سطح اجرا شده و طرحها و الگوهای زیبایی را ایجاد میکنند.
مزایای کفپوش آجری
- القای حس طبیعی بودن
- برخورداری از اصالت و شکوه
- قیمت ارزان
- عدم ایجاد آلرژی
- مقاومت در برابر رفت و آمد بالا
- تنوع بالا در اجرای آجرهای کف
- طول عمر و دوام بسیار زیاد
- عدم سر خوردن و لغزش
- غیر قابل اشتعال
معایب کفپوش آجری
- انتقال سرمای کف به بدن
- زمانبر بودن اجرا
- ماندگاری کوتاه در محیطهای خارجی
- نیاز به استادکار کاربلد برای نصب
- عدم امکان استفاده در تمامی فضاها
- نیاز به لعاب کاری
انواع کفپوش شیشه ای
نوع خاصی از متریال شیشه را میتواند به عنوان انواع کف پوش شیشهای در ساختمانها استفاده کرد. این کفپوشها از جدیدترین و شگفتانگیزترین محصولات در طراحی دکوراسیون داخلی محسوب میشوند که ظاهر شکنندهای دارند؛ اما در عمل بسیار مقاوم هستند.
در ساخت این کفپوشها از شیشههایی با ضخامت بالا استفاده شده که مقاومت محصول را در برابر فشار وارده بر سطح و خطرات حاصل از سقوط اشیا افزایش میدهد. همچنین باید بدانید به علت پرداخت روی سطح کفپوش، زمین به هیچ عنوان لغزنده نیست و برای افزایش اصطکاک در برخی از آنها یک لایه مات یا موج دار کار شده است.
ظاهر براق و شفاف انواع کف پوش شیشهای برای استفاده در دکوراسیونهای لوکس و مدرن بسیار ایدهآل بوده و جلوه بصری زیبایی ایجاد میکند.
مزایای کفپوش شیشه ای
- طراحی زیبا و جذاب
- راحتی نظافت
- مقاومت بالا در مقابل ضربه
- افزایش روشنایی محیط
معایب کفپوش شیشه ای
- هزینه نصب و اجرای زیاد
- اجرا و نصب دشوار
انواع کفپوش ورزشی
انواع کفپوش ورزشی به صورت رولی بوده و برای فضاهای مختلف ورزشی مورد استفاده قرار میگیرند. معمولاً از جنس پی وی سی یا پلاستیک بوده و بسیار نرم هستند. این کفپوشها به صورت رولی روی زمین نصب شده و درزهای آنها جوش داده میشود تا هیچ منفذی برای ورود رطوبت وجود نداشته باشد.
به صورت کلی برای فضاهای ورزشی شما میتوانید از انواع پارکت چوبی، کفپوشهای وینیل یا پی وی سی، کفپوش تاتامی و… استفاده کنید و تمامی آنها در دسته کفپوشهای ورزشی قرار میگیرند.
مزایای کفپوش ورزشی
- مقاومت در برابر ضربه و سایش
- تنوع طرح و رنگ بالا
- اصطکاک زیاد جهت جلوگیری از لیز خوردن
- غیر قابل اشتعال
- ضد آب
معایب کفپوش ورزشی
- وزن سنگین در برخی مدلها
بهترین و متنوعترین انواع کف پوش را از هوم ساز بخواهید
مجموعه هوم ساز با برخورداری از ۱۲ سال سابقه درخشان در زمینه طراحی دکوراسیون داخلی آماده است تا جدیدترین محصولات روز دنیا را برای ایجاد زیبایی و آسایش بیشتر در منزلتان به شما عزیزان ارائه دهد. شما میتوانید پیش از خرید از مشاوره آنلاین با متخصصان طراحی داخلی بهرهمند شده و بهترین انتخابها را داشته باشید.
همچنین میتوانید انواع کفپوش پلاستیکی، چوبی، سنگی، گرانولی و دیگر تجهیزات دکوراسیون داخلی همچون مبلمان، انواع پوشش، سقف، دیوار، کف و زیباترین اکسسوریهای منزل را با مناسبترین قیمت از مجموعه هوم ساز تهیه کرده و خیالتان از بابت کیفیت، دوام و کارایی محصول کاملاً آسوده باشد.
سؤالات متداول
۱. چه کف پوشی برای من مناسب است؟
ما در این مطلب به توضیح انواع کفپوشها به همراه مزایا و معایب آنها پرداختیم و شما میتوانید متناسب با این توضیحات کفپوش مناسب خود را پیدا کنید.
۲. از کجا کفپوش خریداری کنم؟
شما میتوانید از طریق سایت هوم ساز به راحتی با خرید آنلاین هر مدل کفپوشی که نیاز دارید را خریداری کنید.
۳. برای آشپزخانه چه کف پوشی مناسب است؟
انواع کف پوش سنگی، سرامیک، پی وی سی، اپوکسی و…