راهنمای طراحی داخلی, فضاهای داخلی

8 ایده برای طراحی کتابخانه خانگی

برای طراحی کتابخانه خانگی، به سراغ نمونه های این پست بروید و از آن ها ایده بگیرید.

 

وقتی اسم کتابخانه را می شنویم، شاید اغلب به یک قفسه ی شلوغ و پر از کتاب فکر می کنیم. اما امروزه، طراحی کتابخانه، جزئی از دکوراسیون خانه محسوب می شود. اگر شما به کتاب و مطالعه علاقه مندید، طراحی کتابخانه خانگی را در دکوراسیون داخلی، فراموش نکنید. در حال حاضر، نقش گوشی های هوشمند و دنیای دیجیتال در زندگی، بسیار پر رنگ تر است، ولی رواج فرهنگ کتابخوانی با ایده های کوچک، تحولی بزرگ را ایجاد می کند. با طراحی کتابخانه خانگی، علاوه بر زیبایی دکوراسیون، مخاطب، تشویق به مطالعه می شود. لازم نیست فضای خاصی را به طراحی کتابخانه خانگی، اختصاص دهید، بلکه گوشه ای از اتاق خواب، نشیمن و یا فضاهای پرتی که فکرش را نمی کنید، می توان به کتابخانه خانگی اختصاص داد و دکوراسیون خانه را متحول کرد.


ما را در این پست همراهی کنید تا ایده های جذاب، برای طراحی کتابخانه خانگی را به شما معرفی کنیم.

انواع کتابخانه در خانه

 

 

1-    اطراف و فضای زیر پنجره

 

 

اگر در فضاهای زیر پنجره ی اتاق خواب یا نشیمن، مبلمان قرار نگیرد، فرصت بسیار خوبی است که آن قسمت را به محل دنج مطالعه و ذخیره ی کتاب اختصاص دهید. کمد و قفسه بندی مناسب با اندازه ی فضا، مکان بسیاری خوبی برای قرار دادن کتاب است. وجود پنجره و نور کافی، به شما فرصت استفاده از یک تخت یا کاتاپه، برای مطالعه می دهد.

2- بالای در و دیوارهای بلند

 

در خانه های کوچک، دیوار های بالا را قفسه بندی کنید. در بهینه سازی فضا، به شما کمک کرده و کتاب ها سر و سامان می گیرد. فقط برای دسترسی به آن ها باید از صندلی استفاده کنید. طراحی کتابخانه خانگی به همین سادگی در کوچک ترین فضاها امکان پذیر است.

3- زیر پله

 

فضاهای پرت زیر پله ها، بهترین فرصت برای طراحی کتابخانه خانگی است. قفسه بندی های مختلف با طرح های متنوع در زیر پله، محل مناسبی برای قرار دادن کتاب است و منظره ی زیبایی را به دکوراسیون داخلی می دهد. با اینکار، فضای جداگانه برای طراحی کتابخانه خانگی، اشغال نشده و فضا ساماندهی می شود.

4- گوشه و فضاهای پرت

 

ممکن است فضاهای پرتی در خانه پیدا کنید. گوشه ها یا فاصله ی بین ستون تا دیوار، از جمله این گونه فضاهاست. از پتانسیل این محل ها استفاده کنید و با قفسه بندی های مناسب و زیبا، علاوه بر طراحی کتابخانه خانگی، جلوه ی دکوراسیون داخلی، بیشتر شده و پرتی فضا حل می شود.

5- راهروها

 

راهرو فرصت خوبی برای طراحی کتابخانه خانگی است. راهرو محل رفت و آمد است و معمولا مبلمان خاصی در آن قرار نمی گیرد. اگر عرض راهرو زیاد است، دو طرف آن را قفسه بندی کنید. در راهرو های کوچک، از شلف های کوچک با طراحی مدل های متفاوت استفاده کنید. نورپردازی در راهرو فراموش نشود چرا که سبب زیبایی محیط شده و معمولا در چنین فضاهایی، با کمبود نور مواجه هستیم.

6- دکور جداکننده

 

انواع کتابخانه های چوبی را با طرح های مختلف، تهیه کنید و در دکوراسیون خانه استفاده کنید. بین فضای نشیمن و ناهار خوری قرار دهید و به عنوان تقسیم کننده ی فضایی از آن استفاده کنید. در خانه با پلان های باز، می توان طرح دلخواه کتابخانه را سفارش داد و با توجه به آن فضاها تفکیک کرد. طراحی کتابخانه خانگی با این روش، طیف های مختلف و متنوعی را در بر می گیرد.

7- دیوار دکوراتیو

 

یک دیوار را به طراحی کتابخانه خانگی اختصاص دهید و با دکور بندی و استفاده از شلف های متنوع، طرح دلخواه را ایجاد کنید.

8- کمد و قفسه بندی تو کار

 

طراحی کتابخانه خانگی، در ساده ترین حالت ممکن، استفاده از کمد های توکار و قفسه بندی های سرتاسری است. که البته می توان مدل های مختلف برای آن طراحی کرد. معمولا در فضاهای بزرگ، قدرت انتخاب بیشتر است و امکان طراحی انواع مختلف کتابخانه، وجود دارد.

ازمطالب این پست استفاده کنید و کتابخانه های جذاب خانگی را مهمان محفل خود کنید. اگر ایده های جدیدی برای طراحی کتابخانه خانگی دارید، با ما در میان بگذارید.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *